CD presentatie MIL FAMILIAS

  • Datum: 22-10-2016
  • Tijd: 20:15
  • Locatie: Concertgebouw, Amsterdam
  • Purchase Tickets

Voorkant Mil FamiliasOp zaterdag 22 oktober presenteert Edsart zijn nieuwe CD ‘Mil Famílias’ in het Concertgebouw in Amsterdam.

EDSART en ‘Mil Familias’
Edsart Udo de Haes is een zeer getalenteerde flamenco-gitarist en -componist van een klasse zoals we die in Nederland nog niet kennen. Zijn spel heeft een bijzondere eigen taal met een rijk idioom. Hij treedt inmiddels in vele landen op en wordt vooral ook in Spanje uitbundig geprezen. Hij werd daar zelfs omschreven als ‘de geboorte van een nieuwe flamenco die een vloed aan tongen los zal maken, een buitenlander die met zijn gevoelige en filosofische spel het stokje van de Spanjaarden kan overnemen’ (Flamencosite Chalaúra in 2013).

‘Mil Familias’
In dit concert presenteert Edsart zijn nieuwste cd ‘Mil Familias’. De titel verwijst naar de talloze mensen die hem in zijn carrière geïnspireerd en geholpen hebben. Het wordt een bruisende en emotionele avond, waarin Edsart wordt bijgestaan door een uiterst gevarieerd en select gezelschap musici. Met onder anderen zangeres María Marín, pianist Miguel Rodriguez, percussionisten Jamie Peet en Udo Demandt, en violist Oene van Geel.